Vill du jobba med oss?

26 oktober, 2022

Vi söker dig som vill jobba i ett härligt team hos oss på Varbergsoptik. Vi är ett familjeägt företag i hjärtat av Varberg vars främsta mål är att ge den absolut bästa servicen till våra kunder.

Den ordinarie tjänsten är en 50 procentig tjänst som är fördelad på 2,5 dagar i veckan. Vi är även i behov av extrapersonal som kan tänka sig att jobba eftermiddagar, lördagar samt under semesterveckorna 2023.

För oss är det viktigt att du gillar mode och har erfarenhet av att jobba i butik. Vi sätter stort värde på att du är både lyhörd och framåt. Vi vill att du som söker har fyllt 20 år.

Som optikerassistent på Varbergsoptik blir din främsta uppgift att ge våra kunder service och vägledning i val av båge. Du kommer göra en del förmätningar likaväl som enklare arbeten i vår verkstad. I tjänsten ingår även hantering av webbutik så viss datorvana är önskvärd.

Vi är måna om att alla anställda känner sig delaktiga i vår verksamhet vilket innebär att vi många gånger reser på mässor, utbildningar och gör inköp tillsammans. Vi anordnar ofta kundevent så jobbet blir varierande och stimulerande för rätt person. Här har du även möjlighet att få vidareutbildning inom flera områden

Välkommen med din ansökan till oss senast den 15 november på:

varbergsoptik@seaside.se