Om oss

VARBERGSOPTIK – MED FOKUS PÅ PERSONLIG SERVICE

Välkommen till oss på Varbergsoptik  – ett företag där vi alla drivs av lust, glädje och engagemang i vårt arbete! Tillsammans har vi lång erfarenhet av optikbranschen och vi gör allt för att du som kund ska få mer än en synupplevelse när du besöker oss.

Vi skryter ofta med att vi har världens bästa kunder och det är faktiskt det som motiverar oss att alltid göra det där ”lilla extra”. Troligen är det just därför vi fick utmärkelsen ”Årets Köpman 2015”.

Vi har ett stort intresse för mode och design och har alltid ögonen öppna för nya och trendiga märken. Vår styrka är att vi handplockar de bågar som vi vet att våra kunder vill ha. Vi ställer dessutom mycket höga kvalitetskrav på de produkter vi säljer. Vår ambition är att stå för den största valfriheten men också tryggheten och omtanken om dina ögon.

 

1980 startade Varbergsoptik i sina små lokaler på Östra Långgatan, 2018 flyttade företaget till nuvarande läge på Kungsgatan 18 i Varberg.  Vi vidareutbildar oss kontinuerligt och ser detta som en viktig bit i vår profession och vår verksamhet.

Varbergsoptik ingår i Synologen, ett samarbetsorgan med cirka 125 anslutna butiker över hela landet. Alla optiker som är medlemmar är legitimerade. Det betyder att du alltid kan vara säker på att dina ögon får bästa tänkbara omvårdnad hos oss. Vi är Iso-certifierade  och naturligtvis också certifierade enligt Optikerförbundets Kvalitetsnorm. Allt för våra kunders säkerhet och trygghet!

Varbergsoptik ägs och drivs idag av Per och Louise Hernqvist.

Min pappa grundade Varbergsoptik 1980 och när jag var femton år började jag jobba extra i verkstaden. Idag driver jag verksamheten tillsammans med min fru Louise och vår fantastiska personal. Vi vill erbjuda våra kunder ett stort engagemang, kompetens och de absolut snyggaste bågarna i stan! Vi brinner verkligen för det vi gör!

Per Hernqvist – Optiker & VD