Glasögon

NOGA UTVALDA BÅGAR – NÄR DET MÅSTE BLI HELT RÄTT

Vi älskar såklart glasögon i alla dess färger och former. Framförallt kan och vågar vi köpa in det där lilla extra som man inte hittar någon annanstans – vi är otroligt stolta över vårt breda och handplockade sortiment på Varbergsoptik! Vi besöker regelbundet de stora mässorna i Paris, New York, Stockholm och Köpenhamn för att kunna erbjuda det bästa och det senaste. Hos oss får du tid, hjälp och råd i ditt val av båge – givetvis får du låna hem bågar för att känna efter och fundera i lugn och ro. Det viktigaste för oss är att du blir riktigt nöjd med ditt val av båge!

På Varbergsoptik anordnar vi regelbundet olika glasögonevent då våra leverantörer visar sina kollektioner i vår butik. Våra event och bågvisningar är välbesökta och mycket uppskattade av både kunder och leverantörer!

Mer information om våra kommande event hittar du under: Nyheter

 

HOS VARBERGSOPTIK FÅR DU ALLTID:
• Två års garanti på bågar
• Tre års garanti på ytbehandling
• 6 månaders försäkring från Solid
• Kostnadsfria justeringar av bågar

Att visa bågar är något av det absolut roligaste med mitt jobb. Glasögon kan framhäva det bästa hos en människa, förstärka personlighet och karaktär. Jag ser mig själv som en vägledare i butiken och där kommer mitt stora intresse för mode, design och form helt till sin rätt. Att kunna hjälpa någon på vägen till rätt båge  – det gör min dag!

Julia Berglind – Optikerassistent