Undersökningar

VÅRA KUNDERS SEENDE – VÅRT VIKTIGASTE UPPDRAG!

Hos oss på Varbergsoptik kan du känna dig trygg. Alla undersökningar utförs av erfarna och legitimerade optiker enligt ett kvalitetssäkrat system. För oss är det viktigt att vi kan ta hand om dina ögon på bästa möjliga sätt.

Många gånger är en oskarp och suddig syn indikation på att man behöver glasögon. Man kan också ha symptom som exempelvis huvudvärk, trötta ögon, gruskänsla eller sveda i ögonen.

Undersökningen av synen och ögonen är det primära för att kunna göra ett par bra glasögon eller kontaktlinser som passar just till dina ögon.

Om du är över 50 år eller har någon ögonsjukdom i släkten rekommenderar vi en ögonhälsoundersökning som är en synundersökning utökad med kontroll av ögonbotten och synfält.

 

Utvärderingen av undersökningsresultatet görs alltid i samarbete med ögonläkare.

På Varbergsoptik har vi handikappanpassade lokaler. Det går även bra att sitta kvar i den egna rullstolen när vi gör synundersökningen.

Vi rekommenderar att man gör en synundersökning minst vartannat år, eller när du upplever att synen förändrats eller om du kanske har andra synproblem.

BOKA TID HÄR>>

Jag ser varje kund som en ny utmaning där jag genom min kunskap och erfarenhet kan ta fram en så optimal lösning som möjligt. Jag tycker om att förklara vad jag gör och vad ett par bra glas kan åstadkomma – jag vill att kunden ska känna sig helt trygg och välinformerad.

Per Hernqvist, leg. kontaktlinsoptiker och ägare till Varbergsoptik