Glasögonkonto

 

TRYGGT, ENKELT OCH FÖRMÅNLIGT
Tänk dig att alltid ha, ett eller flera par, glasögon med rätt styrka och med en design du gillar. Just det är idén med vårt Glasögonkonto. Med det betalar du en fast månadskostnad och kan extra förmånligt uppgradera till nya glasögon efter 18 månader. Eftersom fri service, enklare reparationer och skadegaranti ingår i avtalet är det ett säkert och bekvämt sätt att ha glasögon på.

 

DELA UPP BETALNINGEN
Med Glasögonkonto sprider du ut engångskostnaden på 24 månader. Efter 18 månader blir du kallad till en synundersökning, som ingår. Du får då möjlighet att uppgradera till nya glasögon. Om du gör det, skrivs restvärdet av på dina gamla glasögon. När du hämtar dina nya glasögon lämnar du samtidigt in dina gamla, som får ett nytt liv genom återvinning eller välgörenhet. Allt enligt vår miljöpolicy och miljöcertifiering. Om du väljer att inte uppgradera till nya glasögon, fortsätter du att månads-betala till avtalstidens slut (24 månader) och behåller dina glasögon efter det. Givetvis kan du teckna ett nytt Glasögonkonto och på så sätt få ännu ett par glasögon utöver de du redan har.

 

SKADEGARANTI INGÅR
Utöver justeringar och enklare reparationer så som, skruvar, sadlar och skalmtoppar, så ingår också en skadegaranti i vårt Glasögonkonto. Den täcker större reparationer med en självrisk på 30% av reparationskostnaderna, vilket inte är så dumt om du till exempel råkar trampa på dem. Garantin täcker däremot inte stöld eller förlust av glasögonen.

 

HELA FAMILJEN KAN VARA MED
Med vårt Glasögonkonto kan du teckna fler avtal på sammanlagt max 30 000 kr. Antingen för dig själv eller din familj. Då kan alla dra nytta av vårt förmånliga upplägg. I så fall tecknar vi ett avtal per glasögonpar och person. Det ger var och en största möjliga valfrihet.

 

 

Varmt välkommen in i butiken med dina frågor och funderingar!

 

 

1. Du genomför en synundersökning hos optikern.


2.
När du bestämt dig för vilka glasögon du vill ha, så gör du en ansökan hos SevenDay Bank i butiken tillsammans med personalen. Avtalet signerar du digitalt.

 

3. SevenDay Bank skickar dig en bekräftelse.

 

4. Du får som vanligt besked av butiken när dina nya glasögon är färdiga att hämta.

 

5. Första inbetalningen gör du månaden efter köpet.

 

6. Under hela avtalsperioden ingår justeringar och enklare reparationer på dina glasögon (skruvar, nässadlar och skalmtoppar). Du får också puts-spray eller våtservetter för ditt dagliga behov under hela perioden.

 

7. Efter 18 månader får du erbjudande om att uppgradera till nya glasögon. Om du väljer att göra det, så efterskänks det återstående värdet och du väljer nya glasögon. Samtidigt ingår också en ny synundersökning och styrkan på dina nya glasögon anpassas efter den. Ditt nya köp läggs upp som ett nytt avtal på 24 månader.

 

8. Väljer du att uppgradera, så lämnar du in dina gamla glasögon när du hämtar dina nya i butiken. Då efterskänks restvärdet på dina inlämnade glasögon.

 

9. Väljer du att inte uppgradera till nya glasögon, så behåller du helt enkelt dina glasögon efter avtalstidens slut.

 

10. Du kan starta ett nytt Glasögonkonto när du vill – då kan du behålla det första paret och samtidigt få ett nytt par.

Glasögonkonto var ett enkelt val för mig då jag ville ha flera glasögon att välja mellan. Dessutom var det skönt att dela upp kostnaden. Fördelen med Glasögonkonto, jämfört med många andra abonnemang, är att jag äger mina glasögon vid avtalets slut. Det här kändes som ett tryggt och säkert sätt att avbetala på!


Elin – kund hos Varbergsoptik