TEAMWORK MAKES THE DREAMWORK

 Välkommen till oss på Varbergsoptik – gänget som älskar sitt jobb!

Per Hernqvist

Leg. kontaktlinsoptiker

Före detta innebandymålvakt som, tack och lov, valde en karriär inom optikbranschen. Kan göra tårfilmsanalyser i sömnen och har stenkoll på allt nytt som händer inom optikens värld. Infödd Varbergsoptikare och driver butiken sedan 2011.

Åsa Spetz

Leg. optiker

Engagerad idrottsmamma som älskar ostbågar och som gärna tar sig en tupplur. Har stort engagemang för alla omkring sig och ger alltid det lilla extra till våra kunder. Är oslagbar likaväl i verkstad som i undersökningsrum.

Anders Björk

Leg. kontaktlinsoptiker

Nybliven morfar som under en kort period gästspelat på annan ort. Är nu tillbaka på sitt favoritställe Varbergsoptik där han varvar synundersökningar med cykling. Har över 40 års erfarenhet av optikbranschen.

Louise Hernqvist

Optikerassistent/administratör

Kreativ och energisk optikerassistent med galet många barn. Fixar event i samma takt som hon äter smågodis. Syns både i butik och skylt men är mestadels inlåst på kontoret. Är sedan 2015 delägare i Varbergsoptik.

Jeanette Lagsjö

Optikerassistent

Trädgårdsintresserad optikerassistent med egen drömträdgård lite på landet. Är petigt noggrann och få felaktigheter passerar hennes erfarna ögon. Vår trygga klippa i butiken som vet det mesta om alla hundratals glas och behandlingar.

Julia Berglind

Optikerassistent

Tidigare frisörstudent som bestämde sig för att glas och bågar var mycket roligare. Hälso och träningsfreak som ger oss andra dåligt samvete. Har koll på mode, färger och trender – ger smakråd i världsklass. Är sedan 2019 delägare i Varbergsoptik. Julia är tillfälligt mammaledig.

Moa Blomqvist

Optikerassistent

Varbergsoptiks coolaste assistent med ett förflutet som personal shopper och stylist. Älskar mode och gillar allt som sticker ut lite extra. På fritiden klappar hon sina katter, stickar och pysslar om sina växter.  Härstammar från Borås men vi gillar henne ändå!

Livia Hernqvist

Busfrö

Livligt busfrö som nästan är uppväxt på Varbergsoptik. Kikar gärna in i undersökningsrummen för att kolla läget och gör sällan som sina föräldrar säger. Ska ”hjälpa tanter och farbröder med glasögon” när hon blir stor.

Hör gärna av dig till oss


Logga

Instagram

@varbergsoptik
Logga

Hitta hit

Kungsgatan 18
Logga

E-post

varbergsoptik@seaside.se
Logga

Telefon

0340-140 80