TEAMWORK MAKES THE DREAMWORK

 Välkommen till oss på Varbergsoptik – gänget som älskar sitt jobb!

Per Hernqvist

Leg. kontaktlinsoptiker

Före detta innebandymålvakt som, tack och lov, valde en karriär inom optikbranschen. Kan göra tårfilmsanalyser i sömnen och har stenkoll på allt nytt som händer inom optikens värld. Infödd Varbergsoptikare och driver butiken sedan 2011.

Sofia Jensen

Leg. kontaktlinsoptiker

Varbergsoptiks senaste stjärnvärvning direkt från urskogen i Sibbarp. Sofia har många års erfarenhet av optikeryrket och har varit verksam på Synsam tidigare. Vi välkomnar henne varmt till team Varbergsoptik!

Louise Hernqvist

Optikerassistent/administratör

Kreativ och energisk optikerassistent med galet många barn. Fixar event i samma takt som hon äter smågodis. Syns både i butik och skylt men är mestadels inlåst på kontoret. Är sedan 2015 delägare i Varbergsoptik.

Jeanette Lagsjö

Optikerassistent

Trädgårdsintresserad optikerassistent med egen drömträdgård lite på landet. Är petigt noggrann och få felaktigheter passerar hennes erfarna ögon. Vår trygga klippa i butiken som vet det mesta om alla hundratals glas och behandlingar.

Julia Berglind

Optikerassistent (föräldraledig)

Tidigare frisörstudent som bestämde sig för att glas och bågar var mycket roligare. Hälso och träningsfreak som ger oss andra dåligt samvete. Har koll på mode, färger och trender – ger smakråd i världsklass. 

Hör gärna av dig till oss


  Logga

  Instagram

  @varbergsoptik
  Logga

  Hitta hit

  Kungsgatan 18
  Logga

  E-post

  varbergsoptik@seaside.se
  Logga

  Telefon

  0340-140 80