Solglasögon

Stranden, partyt, löpspåret eller sandlådan? På Varbergsoptik älskar vi solglasögon vilket man märker på vårt stora och breda sortiment, här finns något för alla! Solglasögon är den absolut snyggaste accessoaren som kan bäras året om och oavsett årstid är det viktigt att du skyddar dina ögon mot farliga UV-strålar.

SOLGLASÖGON I STYRKA
Självklart kan vi erbjuda dig både enkelslipade och progressiva solglasögon i styrka. Du kan även välja vilken färg du vill ha på dina glas eller om du vill ha ett polariserande glas. Ett polariserande glas tar bort störande reflexer som exempelvis solglitter på en vattenyta eller blänk på vägbanan. Det ger ett klart förbättrat kontrastseende vilket gör att du ser skarpt även i starkt ljus.

SOLGLASÖGON PÅ KÖPET
När du köper progressiva glasögon för över 8 000 kr, eller enkelslipade glasögon för över 5 000 kr, så bjuder vi dig på slipade solglasögon eller läsglasögon i din styrka. Gäller utvalda solglasögonbågar och kan ej kombineras med andra erbjudande. Gäller ej företagskunder.

VÅRA MÄRKEN
Vi väljer våra leverantörer med noggrannhet och kan erbjuda följande märken i butiken: Ray-Ban, Tom Ford, GUCCI, Bottega Veneta, Chloé, Oakley, Garrett Leight, Dick Moby, Prada, Giorgio Armani,  CHIMI & Guess. När vi erbjuder solglasögon på köpet kan du välja mellan någon av våra fina People Sun bågar.

EVENT
Varje år arrangerar vi ett flertal event och visningar. Vi har då en representant för märket som visar hela kollektionen av bågar och färgställningar från ett eller flera märken. Våra event är välbesökta och ett roligt inslag i vår verksamhet. Vi har alltid ett specialerbjudande i samband med visningen. Mer information om våra visningar hittar du under: NYHETER

TRENDER
Läs mer om solskydd och trender i artikeln: Rätt stil och rätt skydd – Varbergstjejerna fixar solbrillorna!