MÄRKEN

TOM FORD

Modeikonen Tom Ford är en av världens mest inflytelserika designer. Tom Ford kollektionen präglas av en stilren, sexig och tidlös känsla.
..

LINDBERG

Danska Lindberg är ett av världens mest köpta glasögonmärke som fått oräkneliga designpris . Hyllade för sin fjäderlätta konstruktion...

GUCCI

Ett av världens starkaste varumärke. Bågar med personlighet i världsklass. Allt från sofistikerat till galenskap... ..

OLIVER PEOPLES

Kändisarnas favorit - Oliver Peoples gav begreppet vintageinspirerad helt ny innebörd. Oliver Peoples är ett av de mest berömda märkena i Hollywood...

GARRETT LEIGHT

Kollektionen har sina rötter i Venice Beach med starka influenser av den kaliforniska levnadsstilen. Förstklassigt hantverk med perfektion i både färger och material. ..

OSCAR MAGNUSON

Skandinaviska ljuvliga bågar från Oscar Magnusson, stilrena i en helt unik färgskala. Märke som känns väldigt "nu". We like!..

Eque.M

Exklusiva bågar som designas av Eque.M – en ung japan med känsla för detaljer. Tillverkas i titan och japansk acetat med detaljer i 18k guld och 925 silver. ..

Chloé

Tidlös design där fokus ligger på färg, form och lekfullhet. Mer rätt än så här kan det inte bli!..

Feb 31st

Handgjorda träbågar som tillverkas i Italien med poppelträ från Canada. Tretton tunna lager av trä formas och sätts ihop med en hemlig komponent, bågarna väger endast 21 gram.
..

SAVILE ROW

Unika, handgjorda bågar som gjorts på samma sätt i över 80 år. Bågarna har burits av legender såsom John Lennon, Eric Clapton, Harry Potter och Gandhi...

DICK MOBY

Coola glasögon där ekologiskt tänkt och hållbarheten ligger i fokus. Bågarna är biologiskt nedbrytbara och handgjorda i Italien. ..

ALAIN MIKLI

Alain Mikli är passion, med djärva bågar har han tagit världen med storm. Stor vikt läggs vid både material, konstruktion och design. ..

GIORGIO ARMANI

Armanibågarna är oslagbara när det gäller fina, klassiska linjer med stort fokus på kvalitet. Formen är noga anpassad, måste upplevas!..

PRADA

Kultbågar med skön attityd och stark identitet. Pradabågarna överraskar alltid och solkollektionen är något utöver det vanliga...

RAY-BAN

Ray-Ban skapades 1937 för det amerikanska flygvapnet och är idag en ledande klassiker. De vanliga bågarna är utsprungna ur RayBans sol-kollektion...

KUNOQVIST

Våra Kunoqvist bågar kännetecknas av svenska linjer tillsammans med utmanande färger och detaljrika dekorer i skalmen...

l.a.Eyeworks

Färgstarka, karaktärsfulla och lite galna bågar som är designade av två amerikanska damer. Massor av attityd!..

MARC O´POLO

Lätta bågar i fantastiska former från tyska Marc o'Polo. Tillverkas i högklassiga material som rostfritt stål, titan eller acetat. ..

HUGO BOSS

Klassiska, stilsäkra och maskulina bågar från Hugo Boss. Fina små detaljer som överraskar och ger karaktär...

CELINE

Solglasögonen präglas av tjocka, överdimensionerade acetatramar och minimerade loggor...

OAKLEY

Oakley är det absolut största ledande varumärken inom sportglasögon - inte bara i kvalitet utan även inom design...

CHIMI

Sveriges snyggaste solglasögon? Designat i Stockholm, finns i flera läckra kombinationer - snart i butik!..