Företagsavtal & Studentrabatt

FÖRETAGSAVTAL

En god syn betyder mycket både för säkerhet, effektivitet och trivsel i arbetet.

Dessutom är arbetsglasögon en lagstadgad rättighet. Det är arbetsgivarens ansvar att erbjuda anställda synundersökning för att fastställa eventuella behov av arbetsglasögon.

Vi tecknar avtal med både små och stora företag.  Kunnande, kvalitetsprodukter och service är hörnstenarna i Varbergsoptiks verksamhet. Vi skräddarsyr avtalet helt efter era behov och kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. Våra legitimerade optiker har goda kunskaper både inom ergonomi och om vilken inverkan synavstånd och belysning har på arbetet.

Har du frågor om terminalglasögon eller vill du ha en offert?

Tveka inte att kontakta oss på tel: 0340-140 80 eller e-post: varbergsoptik@seaside.se

STUDENTRABATT

Problem med att läsa texten, huvudvärk, trötthet? Detta är typiska symptom att du kanske är i behov av ett par glasögon när du pluggar.

Är du en av dem som beställer dina linser på nätet? Kolla med oss först – Varbergsoptik  kan erbjuda mycket förmånliga priser på linser. Dessutom får du bra service och en trygghet för dina ögon som du aldrig kan få via nätet. Skulle det vara något problem får du snabbt en akuttid här och skulle du tappa en lins får du en ny kostnadsfritt.

Ring oss eller boka tid här direkt på vår hemsida så hjälper vi dig underlätta din studietid.

 

Rabatter vid uppvisandet av West studentkort:

150 kr eller 10 % vid köp av kompletta glasögon/solglasögon till ett värde överstigande 500 kronor. 50 % kontaktlinsundersökning/synundersökning