Vi söker optikerassistent

11 oktober, 2021

Vi söker dig som vill jobba som optikerassistent i vårt härliga team på Varbergsoptik. Vi är ett familjeägt företag i hjärtat av Varberg vars främsta mål är att ge den absolut bästa servicen till våra kunder.

Tjänsten är en 70 – 100% tjänst med start i januari 2022. Vi söker dig som är positiv, varm och som har ett naturligt ”service-tänk”. För oss är det viktigt att du gillar mode och har erfarenhet av att jobba i butik. Det är meriterande om du har erfarenhet av optikerbranschen men inget krav. Vi sätter stort värde på att du är både lyhörd och framåt.

Som optikerassistent på Varbergsoptik blir din främsta uppgift att ge våra kunder service och vägledning i val av båge. Du kommer göra en del förmätningar likaväl som enklare arbeten i vår verkstad. I tjänsten ingår även hantering av webbutik så viss datorvana är önskvärd.

Vi är måna om att alla anställda känner sig delaktiga i vår verksamhet vilket innebär att vi många gånger reser på mässor, utbildningar och gör inköp tillsammans. Vi anordnar ofta kundevent så jobbet blir varierande och stimulerande för rätt person. Här har du även möjlighet att få vidareutbildning inom flera områden.

Välkommen med din ansökan till oss senast den 15 november på:

varbergsoptik@seaside.se